БФ "КРАЩІ ДРУЗІ"

UA

Безкоштовні медичні обстеження для учасників бойових дій

Безкоштовні медичні обстеження для учасників бойових дій

Допомога учасникам бойових дій

Допомога учасникам бойових дій

Благодійний фонд «Кращі друзі» спільно з Медичним центром ТОВ «Медея Суми» реалізують у Сумах благодійний проєкт: «Безкоштовні обстеження МРТ для учасників бойових дій». Фонд частково вже виділив кошти на реалізацію проєкту, а також організує збір благодійних внесків, як в Україні так і за її межами, з метою допомогти ще більшій кількості громадян, які приймали участь у бойових діях.

В надскладних умовах Українці виборюють свою незалежність. Воїни Збройних сил України у цій боротьбі втрачають здоров'я, дехто і життя. За таких обставин забезпечення учасникам бойових дій доступу до якісних медичних обстежень є критично важливим аспектом їх підтримки. В цьому контексті благодійна допомога, така як якісні та безкоштовні медичні обстеження, є як ніколи актуальною, адже зміцнення здоров'я та благополуччя українських захисників це надважливе завдання громади.

Чому цей проєкт важливий

Благодійний фонд Суми

Благодійний фонд Суми

Безкоштовні медичні обстеження для учасників бойових дій сприяють їх соціальному захисту, оскільки надання безкоштовних медичних обстежень є проявом підтримки та подяки за службу на благо країни. Ось перелік тих чинників, які створюють соціальний ефект від реалізації такого проєкту:

  1. Вплив на здоров'я воїнів: Доступні медичні обстеження дозволяють своєчасно виявляти та лікувати захворювання, що є критично важливим в умовах підвищеного фізичного та психологічного навантаження, якому піддаються воїни. В свою чергу, своєчасні медичні обстеження допомагають вчасно виявити хворобу і уникнути можливих серйозних ускладнень, які можуть проявитись в результаті затримки з лікуванням.  
  2. Вплив на моральний стан: Забезпечення доступу до якісних безкоштовних медичних послуг є також потужним сигналом для учасників бойових дій про те, що держава та суспільство цінують їх вклад та піклуються про їх благополуччя. Це підвищує моральний дух та мотивацію, сприяє відчуттю безпеки та опіки з боку суспільства.  
  3. Важливість для довгострокової реабілітації: Для багатьох учасників бойових дій, які повертаються з територій де ведуться бойові дії, безкоштовні медичні обстеження є першим кроком до довгострокової реабілітації.  
  4. Підтримка громади: Факт того, що мешканці міста Суми у такий скрутний час не стали осторонь, а своїми благодійними внесками підтримали проєкт та забезпечили можливість учасникам бойових дій отримати благодійну допомогу у вигляді безкоштовних обстежень викликає почуття згуртованості Сумської громади навколо потреб учасників бойових дій.  

Мобілізація ресурсів та свідомості

Мобілізація ресурсів

Мобілізація ресурсів

Благодійний фонд «Кращі друзі» має на меті розширити благодійні ініціативи мешканців міста Суми та мобілізувати ресурси на підтримку учасників бойових дій. Через організацію заходів, медійних кампаній, та активну роботу в соціальних мережах, Фонд має намір привернути увагу до потреб учасників бойових дій та залучити нових донорів для збільшення допомоги.

Перспективи розвитку благодійності у сфері безкоштовних медичних обстежень в м. Суми для учасників бойових дій оптимістичні, але такий розвиток потребує активної участі в благодійних проєктах як громадян так і бізнесу. Це спільна відповідальність і спільна честь підтримувати тих, хто стоїть на захисті нашої країни.

Донатимо на підтримку учасників бойових дій!

Закликаємо кожного, хто має таку можливість, долучитися до підтримки ініціативи безкоштовних медичних обстежень для учасників бойових дій. Це можливо зробити як через донати на поточний рахунок фонду, так і просто через поширення інформації про цю важливу справу.

Разом ми можемо зробити значний внесок у підтримку тих, хто пожертвував так багато заради нашої спільної безпеки та свободи.

ЗРОБИТИ БЛАГОДІЙНИЙ ВНЕСОК