БФ "КРАЩІ ДРУЗІ"

UA

Проєкт:

Проєкт: "Навчання Комфорт Безпека"

Шановні Добродії!

Ми звертаємося до Вас від імені Благодійного фонду "Кращі друзі". Наша організація розробила та має на меті реалізувати важливий благодійний проєкт: "Навчання Комфорт Безпека", спрямований на створення освітньо-психологічного центру для дітей з міста Суми в Україні, які страждають від наслідків війни росії проти України.

Місто Суми було в оточенні та зазнало жорстких ракетних обстрілів. Багато дітей опинилися в складних життєвих умовах, отримали психологічні травми, втратили можливість повноцінно навчатися.

Про місто Суми Ви можете прочитати тут:

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%97_%D0%B7%D0%B0_%D0%A1%D1%83%D0%BC%D0%B8

Створення освітньо-психологічного центру дозволить організувати для дітей доступ до якісної додаткової освіти, психологічної реабілітації та соціальної підтримки. Ми плануємо організувати індивідуальні та групові заняття з основних шкільних предметів, творчі та спортивні гуртки, забезпечити консультації психолога. Також, ми маємо на меті розмістити освітньо-психологічний центр у приміщенні, яке може виконували роль елементарного укриття від ракетних обстрілів та буде забезпечене аварійним живленням на випадок відсутності світла.

Але, нажаль, реалізація цього проєкту неможлива без Вашої фінансової підтримки. Саме тому, ми звертаємося до Вас, з проханням розглянути можливість виділення коштів на оренду та облаштування приміщення, закупівлю необхідного обладнання, оплату праці викладачів та психологів.

Будь-яка Ваша допомога буде дуже цінною для дітей міста Суми, які потребують уваги та піклування. Заздалегідь дякуємо за розгляд нашого звернення!

Ознайомитись з деталями проєкту Ви можете тут:

https://bestfriends.com.ua/project-learning

Зробити свій благодійний внесок на підтримку дітей з міста Суми Ви можете тут:

https://bestfriends.com.ua/blagodiyniy-vnesok

З повагою, команда Благодійного фонду "Кращі друзі"