БФ "КРАЩІ ДРУЗІ"

UA

Зимовий Ботанічний сад в м. Суми

Зимовий Ботанічний сад в м. Суми

Днями команда Благодійного Фонду «Кращі друзі» підписала Угоду про співпрацю з Громадською організацією «Екоініціатива».

Під час ранкової прогулянки зимовим Ботанічним садом поспілкувалися про необхідність придбання сонячних батарей для безперебійного опалення теплиці-зимового саду, про капітальний ремонт приміщення з класом для навчання студентів, адже Ботанічний сад в м. Суми - це чудове місце для отримання додаткових знань про рослинний світ. А ще, у Ботанічному саду можливо проводити екскурсії, лекції, майстер-класи та інші корисні заходи, спрямовані на популяризацію знань про рослини та їх значення для людини.

Крім того, Ботанічний сад - це про естетичне задоволення: Ботанічні сади створюють унікальне середовище для відпочинку та відновлення сил. Вони сприяють психологічному комфорту людей, надаючи можливість насолоджуватися красою природи і розмаїттям рослинного світу.

Ми впевнені, що з Вашою допомогою проєкти Фонду будуть реалізовані, а життя мешканців міста Суми покращиться! Разом з Вами, в цих складних умовах, ми робимо життя кращим. Підтримайте Фонд благодійним внеском!