БФ "КРАЩІ ДРУЗІ"

UA

Як відбувається підготовка дітей до школи в Сумах

Як відбувається підготовка дітей до школи в Сумах

Підготовка до школи в Сумах

Підготовка до школи в Сумах

Останніми днями місто Суми потерпає від ракетних обстрілів та прильотів «шахедів». Із-за постійних тривог учні в школах майже повністю втратили можливість отримувати знання, бо під час тривог уроки не проводяться. Канікули в більшості шкіл збільшили.  У цих випробуваннях, викликаних війною, благодійний проєкт «Підготовка до школи 2024» Благодійного фонду «Кращі друзі» є острівцем надії та розвитку для маленьких мешканців Сум. Цей проєкт є яскравим прикладом непохитної віри у майбутнє та безмежної любові до наших дітей.

Мета проєкту полягає не лише у наданні базових академічних знань майбутнім школярам, але й у формуванні безпечного середовища, де кожна дитина може розвиватися гармонійно, незважаючи на зовнішні обставини. Приміщення, в якому навчаються діти, одночасно виконує роль елементарного укриття та має аварійне джерело електроенергії. Тож діти і їх батьки почувають себе в безпеці. Ми сердечно дякуємо батькам, які розуміють важливість питання розвитку дітей навіть під час війни.

Завдяки зусиллям фонду, діти мають змогу здобувати знання з читання, письма, математики, а також розвивати соціальні навички та емоційне благополуччя в умовах, адаптованих до сучасних викликів.

Благодійний проєкт "Підготовка до школи 2024" став можливим завдяки невтомній праці організаторів, підтримці міжнародних та локальних донорів, а також завдяки довірі та активній участі батьків і вчителів. Всі об'єдналися заради однієї мети - забезпечити дітям якісну підготовку до школи, що є критично важливим для їх майбутнього.

Благодійний проєкт

Благодійний проєкт "Підготовка до школи 2024"

Ми закликаємо всіх, хто поділяє наші цінності та бажання підготувати дітей до школи не дивлячись на воєнний стан, підтримати проєкт «Підготовка до школи 2024». Ваша допомога може стати вирішальною для майбутнього наших дітей.

ЗРОБИТИ БЛАГОДІЙНИЙ ВНЕСОК НА ПІДТРИМКУ ПРОЄКТУ